Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• днес на Околовръсното на Суходол сива 164 СА 2669 с готини джантета беше спряла странно в банкета,в Сърбия в Димитровград се разминах с толбухинска червена 156
    Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 19:53.

Comment

• ^Значи яде плескавици,а?
      Alfa 156
      ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
      sigpic

Comment

• епа оно...

Comment

• 146-ца jtd феис-лифт с номер 11 от феста - я мернах вчера(и не само) в Младост 1А.

Поздрави!
          sigpic
          Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• Вчера с Цвети (с червената 146) се разминахме на Университета.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщение
              146-ца jtd феис-лифт с номер 11 от феста - я мернах вчера(и не само) в Младост 1А.

Поздрави!
              Аз, аз

И аз те видях в последния момент като минах надолу към Малинов
              Alfa Romeo 155 1.8TS '93
              Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

• Синя 146 днес вечерта 22:30 горе долу.. по бул. България и зави по Гоце Делчев ? Познава ли се някой ?

Comment

• под моста на кв Левски куките бяха спряли цяла колона коли и една алфа 33 странен цвят като презряла вишна и нещо се караха с куката,май беше 1652 нещо подобно.

Comment

• Поздрави за лачената 156-ца 1.9JTD на входа на УНСС днес.

Comment

• Да използвам темата да "поздравя" майката, сестрата и всички роднини от женски пол на "колегата" със синя Алфа 156 2.4 жтд с рег.номер СА****ТТ, който днес около 8:20 сутринта на светофара при изкачването по бул.Иван Евстатиев Гешов реши изключително селски да се престрои и за малко не ме удари във вратите !!!
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Вчера една много "грозна" червена 159-ка с черни джанти с червен кант в задръстването на В.Левски до Софийския у-тет към 17.45-18.00ч.
                        http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                        159 1.9JTDm
                        156 1.8TS ...exxxx
                        145 1.4TS ...exxxx

Comment

• В Елин Пелин при ресторант Димоли видяна 159ка с номер ЕН 9616 мисля че беше.Преди там седеше червена 156ца,може би колегата е подновил гаража.
                          The new one - Lancia Delta II 1.8 16v 131hp 98'
                          Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 98'
                          Lancia Dedra 1.8 i.e. 92'
                          ex Fiat Uno Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                            В дружба видях черна 147 са 2226 неква жена с кученце имаше надпис на задният номер КАРБ.
                            Ако номера е бил 2229 е моята жена с кучето ни и черната алфа

Comment

• работя с едни магазинчета там в Дружба и я мернах мина покрай нас,пищтна жена рубенсов тип ми се стори,в едната ръка волана в другата кучето,беше сама не е била с мъж споко

Comment

• засичам едни момета се возят с бяла 155 СА 38 почва нещо такова натокани с слънчеви очила,убавици са стават за чегаренье,вътре им е веселко едната сочи на всякъде и се върти другата гледа и не спират да говорят,повече говорят от колкото карат,едното от десно беше рус тромпет с права коса замаскирано с слънчеви очила.

Comment

Working...
                                X